Køb af iPhone 3G

Apples længe ventede iPhone 3G kom d. 11. juli i handelen over det meste af verden. Se specifikationer på mobiltelefonen og hvorfor du bør overveje at købe iPhone 3G.

iPhone 3G tilbyder for det første en masse spændende teknoligier i en enhed. For det første er det en telefon, men også en iPod og GPS-enhed. Og med 3G-hastighed er telefonen lynhurtig og som skabt til at være online. Med andre ord sætter iPhone 3G helt nye standarder for hvad det er muligt med en mobiltelefon.

Den første iPhone på markedet blev en kæmpe succes, og forhåndsinteressen på den nye iPhone 3G viser også enorm interesse for telefonen. Smartphones og andre mobiltelefoner som HTC Touch og HTC Touch Diamond er enormt populære for tiden, hvor det at kunne ringe fra ens mobiltelefon, nærmest er det mindst vigtige.

Der er flere grunde til at iPhone er blevet så populær. Det er et livsstilsprodukt og signalerer klasse, lækkert design og at man er med på moden. iPhone 3G ser ud til at være et dyrt bekendtskab, når der kommer abonnement oven i, hvilket igen giver mobilen lidt eksklusivitet over sig.

iPhone 3G's store styrke er de forskellige teknologier som forenes i mobil telefonen. For det første har den en lækker 3,5" multi touch screen hvor du kan håndtere alle programmer og funktioner. Du kan med få tryk ringe op til en person fra din adresseliste, eller hurtigt taste et nummer på din iPhone 3G. Skærmen leverer en opløsning på 480 x 320 med 163 ppi. Skærmen på iPhone 3G kan desuden tilpasse sig, så det er ligegyldigt om du holder ind iPhone lodret eller vandret.

Størrelsen på iPhone 3G er 115,5 mm x 62,1 mm og med en dybde på 12,3 mm. Vægten ligger som udgangspunkt på 133 gram.

iPhone 3G er også en iPod

iPhone 3G er bygget op omkring samme teknologi og funktionaliteter som de populære iPods. Den store skærm giver mulighed for lynhurtigt valg af musiknumre eller video, som kan gennemses i Cover Flow, så der er lidt lækkert til øjet også.

Iphone 3G kommer desuden med en kapacitet på enten 8 GB eller 16 GB, og sikrer derfor rigeligt plads til både musik og video.

Gennemse iTunes Store og købt nemt sange. Du kan desuden hente gratis podcasts hos iTunes Store eller abonnere på gratis pod casts på diverse hjemmesider.

Lydmæssigt understøttes bl.a. flg. formater: AAC, MP3, MP3 VBR, Audible (format 1, 2 og 3), AIFF og WAV mens der på videosiden bl.a understøttes M4V, MP4 og MOV. Se mere på Apples hjemmeside.

Internet på iPhone 3G

Iphone 3G kommer med en af de mest avancerede browsere på en mobil enhed, og tilbyder derfor god mulighed for at bruge internet på mobilen. Og med både Wi-fi og 3G-teknologi kan man surfe hurtigt på internettet.

3G-teknologien sikrer dig dermed adgang til internet og email over det meste af verden. Så iPhone 3G er som skabt til at have med på farten.

De mobil- og trådløse netværk der understøttes er UMTS/HSDPA, GSM/EDGE, Wi-Fi (802.11b/g) og Bluetooth. Kombinationen af disse og den indbyggede GPS, giver desuden det hidtil bedste mobile kortprogram i iPhone 3G, så du altid kan finde rundt hvor end du befinder dig.

I Danmark forhandles iPhone 3G udelukkende af Telia. Tag derfor i din lokale Telia-butik, eller klik ind på deres hjemmeside for at se hvordan du køber iPhone 3G i Danmark.