Køb af HTC Touch Phone

HTC har længe været kendt for at lave gode telefoner og smartphones. Med deres Touch phones er de med helt fremme i skoene på gode mobiltelefoner med Touch screen. Se specifikationer på mobiltelefonen og hvorfor du måske bør overveje at købe en HTC Touch Phone.

HTC Touch er en af konkurrenterne til Apples netop lanceret iPhone 3G. HTC Touch udemærker sig ved at være en underholdningsmaskine og telefon i et. Man kan bruge HTC Touch som alm. mobiltelefon, eller udnytte en af de mange features. Man kan surfe på internettet med Internet Explorer, tjekke mails eller chatte med vennerne.

Endvidere er HTC Touch optimeret til underholdning, og kan afspille musik og video på lige fod med andre lignende telefoner, PDA phones og smartphones.

HTC Touch har en lækker 2,8" touch screen hvor du kan håndtere alle programmer og funktioner. Du kan med få tryk ringe op til en person fra din kontaktliste, eller hurtigt taste et nummer og ringe til vedkommende. Skærmopløsningen er på 240 x 320 og leverer 65.536 farver.

Størrelsen på HTC Touch er 99,9 mm x 58 mm og med en dybde på 13,9 mm. Vægten ligger på 112 gram inkl. batteriet.

Multimedia på HTC Touch

Med Windows Media Player installeret op HTC Touch er du sikret mulig for at afspille både musik og videoklip på mobilen. Lydmæssigt understøttes de fleste Windows Media Player supporterede formater. Her i blandt AAC, AAC+, eAAC+, MP3, WMA, WAV og MPEG4.

Gå på internet og surf med HTC Touch

HTC Touch kommer med en Internet Explorer, og tilbyder derfor god mulighed for at bruge internettet på mobilen. Du kan tage mobiltelefonen med dig overalt og altid være i nærheden af din mailboks eller de seneste nyheder.

De mobil- og trådløse netværk der understøttes på HTC Touch er GSM/GPRS/EDGE Tri-band, Wi-fi og Bluetooth.

HTC Touch Diamond

HTC leverer en række mobiltelefoner og smartphones som er udmærkede. Bl.a. er det værd at nævne HTC Touch Diamond, som lander i Danmark få uger før iphone 3G gør sit indtog på markedet. Mobiltelefonen bruger samme TouchFLO touch screen teknologi som HTC Touch. HTC Touch Diamond leveres med et 3,2 megapixel kamera med autofokus samt indbygget GPS antenne, så du hurtigt kan finde rundt.