Find billige hoteller og overnatningsmuligheder til din rejse

Vi kender det allesammen. Vi vil gerne på ferie og rejse udenlands, men hvad findes der lige af hoteller og overnatningsmuligheder. Se her hvordan du kan få et hurtigt overblik og en genvej til et billigt hotel.

Ligesom der er mange fordele ved at købe sine flybilletter på internettet, kan det også hurtigt betale sig at booke hotel online. Enten i sammenhæng med at man bestiller transporten, eller også ved at bruge nogle af de mange portaler der findes.

Prisen på hotelværelser er ofte billigere på nettet, hvor man mange steder enten får en online rabat eller en rabatpris ved at bestille et bestemt antal dage.

De fleste hoteller, vandrehjem, moteller, Bed & Breakfast er efterhånden online med egen hjemmeside. Men hvordan finder man dem lige?

Svaret findes på mange af de rejseportaler / hotelportaler som findes rundt omkring på nettet. De byder sig til med oversigter og nem bestilling af hoteller, vandrehjem og Bed & Breakfast i netop det område man er ude efter. Det er altså pludseligt nemt at finde sig et billigt hotel.

Portalerne giver brugeren en god mulighed for at finde og booke, inden for ens egne præferencer. Enten er man måske ude efter et billigt hotelværelse, eller også vil man på sin rejse til London gerne bo i nærheden af Trafalgar Square.

Den største portal er nok Hotels.com som er en kæmpe portal der tilbyder billige hoteller over hele verden. Udover at man kan søge på byer og finde de billigste hoteller, kan man også få en oversigt over hoteller i nærheden af bestemte seværdigheder eller steder i den valgte by.

Interfacet er brugervenligt, og man starter med at vælge fx byen, og kommer derefter til en side hvor man kan få sorteret overnatningsmulighederne efter bestsellere, den laveste pris eller den højeste rating (antal stjerner). Ønsker man en yderligere segmentering af mulighederne, kan man vælge seværdigheder, lufthavne, banegårde eller lignende, og få vist hoteller i nærheden.

Nemt og overskueligt.

Jeg har selv kun positiv erfaring fra Hotels.com, hvor jeg selv har sparet små 30% på at booke et hotelværelse på vores ferie til London, og fundet et godt low-budget hotel til ferien i Barcelona. Udover at finde mig et billigt hotel med høj rating, var service og brugervenlighed formidabel. Det var så nemt som noget bliver.

Der findes et utal af portaler der tilbyder disse muligheder, så jeg vil anbefale at man enten bruger ovennævnte, eller finder en af de mange andre på nettet. I Danmark findes Hotel.dk som udover at specialisere sig i Danmark, også tilbyder hoteller i udlandet.

Book hotel i Herning