Find billige flybilletter på nettet

Idag sælger alle flyselskaber med respekt for sig selv, flybilletter online. Ofte kan man endda få flybilletterne billigere på nettet, da mange flyselskaber giver en online rabat på købet.

Der er mange fordele ved at købe sin flybilletter på internettet. Prisen er som oftest billigere, og så findes der i dag hjemmesider der giver et hurtigt og nemt overblik over hvilke flyselskaber og rejsebureauer, der tilbyder flybilletter til ens ønskede destination. Administrationen er nemmere, og man har alle muligheder for hurtig research og sammenligning af priser og destinationer.

Disse billet-portaler / rejseportaler giver brugeren en god mulighed for at finde billetter inden for ens egne præferencer. Enten er man måske ude efter de billigste flybilletter, eller også leder man måske efter netop de flybilletter der giver færrest skift på ens tur.

Når flybilletterne er i hus, kan man typisk også bestille ekstra services online - såsom: sædebestilling, ekstra benplads i flyet eller forudbestille tax-free varer så de er klar til en i flyet. Og selvfølgelig kan man bare printe billetterne ud, så man slipper for at skulle have flybilletterne tilsendt med posten.


Jeg bestiller altid selv mine flybilletter online, og har endnu ikke haft grund til at fortryde det. Udover at jeg sparer penge på flybilletten, har jeg også haft mulighed for at sammensætte min helt egen pakke, nemt og overskueligt.

Jeg har selv 3 hjemmesider som jeg altid bruger når jeg leder efter billige flybilletter på nettet. Den første er rejseportalen flybillet.dk, hvor man søger i flere flyselskabers databaser, og dermed får et rigt udvalg af muligheder. På siden kan der også bookes hoteller.

Dernæst kigger jeg på to flyselskabers hjemmesider sterling.dk og ryanair.com. Begge er selskaber der tilbyder billige flybilletter og jeg ved leverer en god service. Mine køb fungerer hver gang, og jeg har endnu ikke oplevet problemer med disse. (knock on wood)