Find billig efterårsferie

Se gode råd og tips til hvordan du kan finde en billig efterårsferie til dig og familien.

Når du skal til at planlægge din efterårsferie, er der god grund til at kigge sig godt for, og overveje mulighederne. Kigger man sig lidt omkring er der stor mulighed for at komme billigt på efterårsferie enten i Danmark eller udlandet.

Som udgangspunkt bør du kigge efter billetter på nettet, da der ofte er lidt penge at hente her. Man kan ofte få en online rabat. Desuden er det hurtigt og nemt at se udbuddet og sammenligne priser og destinationer hos de enkelte rejsebureauer der tilbyder rejser i efterårsferien.

Kom på billig efterårsferie med en afbudsrejse

En billig løsning på en efterårsferie sydpå er en afbudsrejse. Disse sidste-øjebliks-løsninger er næsten altid lidt billigere, og kan derfor være et godt bud på en billig efterårsferie. Der er dog visse ulemper. Der er typisk ikke mange afbudsrejser, og man kan langt fra være sikker på at kunne finde en. Overvejer man en afbudsrejse til sin efterårsferie, bør man nok også være fleksibel i hvor man vil hen.

Køb tysk og få en billigere efterårsferie

Er man villig til at bruge et tysk rejsebuerau er der også gode penge at hente. Charterrejser fra tyskland er en god måde at få en billig efterårsferie på, og der er store penge at spare. Op i mod 50% i forhold til et dansk rejsebureau er ikke uhørt. Overvej derfor at flyve fra eksempelvis Hamburg med et tysk rejsebureau.

Billig efterårsferie i Danmark

Overvej et alternativ til et sommerhus i Danmark. Bed & Breakfast, vandrehjem eller campinghytter er meget billigere end at leje et sommerhus. Priserne varierer en del, men typisk vil en overnatning på Bed & Breakfast koste et par hundrede, mens man kan leje en campinghytte fra typisk 300,- pr. dag. Vandrehjem ligger typisk i samme prisklasse.

Vælger man at overnatte samme sted flere dage, er der ofte mulighed for rabat, så man på den måde får en billigere efterårsferie.

Billig efterårsferie på vandrehjem i Sverige

Overvej også at holde efterårsferien i Sverige. De svenske vandrehjem er typisk både bedre og billigere end de danske vandrehjem, og man kan hurtigt få en billig efterårsferie ved brug af disse. Den svenske natur er smuk, og en efterårsferie i Sverige er klart værd at overveje.