Find billig charterferie / charterrejse på nettet

Vil man gerne spare lidt penge på sin charterferie eller charter rejse, kan man med fordel kigge efter billetterne på nettet. Er man derudover villig til at bruge et udenlandsk rejsebureau, kan man mange gange spare 20-30% eller mere på sin ferierejse.

Find billig charterferie og charterrejseDer kan være mange fordele ved at købe sin billetter på internettet. Prisen er som oftest billigere, udvalget er nemmere at overskue, og så kan man handle over hele verden.

Afbudsrejse = billig charterferie

Udover den generelt lidt lavere pris, kan man også hurtigt finde oversigter over afbudsrejser, da de fleste rejsebureauer ligger opdaterede lister med afbudsrejser ud på deres hjemmesider. Er man hurtig, kan man derfor ofte finde en god billig rejse på den måde.

Vælger man at gå efter en afbudsrejse, kan man dog ikke være sikker på hvor destinationen går hen. Man kan være nød til at tage hvad der byder sig. Men er man eventyrlysten, kan det være en fin måde at lade sig føre til nye ukendte destinationer.

Køb rejsen på en svensk hjemmeside

Flere danske rejsebureauer har også en svensk hjemmeside, hvor man nogen gange kan finde rejser magen til, men med besparelser op mod 20-30%.

Køb billig charterferie hos svenske rejsebureauer

Overvej også at kigge til de svenske rejsebureauer for at finde en billig charterferie. Den svenske krone er noget mindre værd end den danske, og har her i 2009 været rekordlav, og der kan derfor være gode penge at hente, ved at købe charterferie hos et svensk rejsebureau.

Brug et tysk rejsebureau og flyv fra Hamburg

En helt anden løsning kan være at bruge vores naboland som afsæt for rejsen. Tyske rejsebureauer tilbyder mange spændende rejsemål, og til priser noget under hvad vi ser i Danmark. Så er man villig til at køre til f.eks. Hamburg og flyve derfra, kan der være mange penge at spare.

Jeg har kolleger der udelukkende sværger til denne løsning, da de snildt sparer 50% på en familierejse for to voksne og to børn. Det er da værd at overveje. Prøv derfor at se på nogle af de større tyske rejsebureauers hjemmesider, om ikke der skulle være en charter rejse for dig og din familie også.

Tjek valutakurserne og få en billigere charterferie

Som nævnt har den svenske krone været rekordlav, men der er flere valutaer der har været presset og stadig er det, her i den økonomiske krise. Hvorfor ikke udnytte dette til at finde en billig charterferie, eller få et billigt ophold på charterferie. Kigger vi mod fx England eller USA, så har deres valuta også været rekordlav, hvorfor det pludseligt er noget billigere at holde ferie i disse lande. Med en lav kurs på pund, er der pludseligt mange penge at spare på shopping i London eller New York.