Find billig skiferie til Norge

Skistederne i Norge er nogle af os danskeres foretrukne rejsemål for skiferien. Her kan du se gode råd og tips til hvordan du kan finde en billig skiferie til Norge.

Skiferie i Norge har altid lokket os danskere til i vintermånederne, og det er nu man skal slå til hvis man skal finde en billig skiferie til Norge.

Den norske krone er i øjeblikket et stykke fra den danske krone, hvilket kan gøre det muligt at spare penge og købe en billig skiferie til Norge. Dags dato ligger kursen på ca. 89. Afhængigt af hvordan kursen går, kan der måske ligge en fordel i at bestille skiferien til Norge nu, fremfor at vente en måned eller mere.

Køb et billigt skiliftkort til skiferien

Køber du siliftkortet nu, kan der også være penge at hente, så du får en billigere skiferie til Norge.

Køb billig skiferie til Norge på nettet

Du bør som udgangspunkt kigge efter mulighederne for en billig skiferie til Norge på internettet. Skal du flyves derop, kan man ofte få online rabatter, ved at købe flybilletterne på nettet.

Desuden er det nemt at sammenligne priser på skiferie, konkurrenter og destinationer online, på de enkelte rejsebureauers hjemmeside.

Køb billig skiferie til Norge hos et norsk rejsebureau

Der kan også være fordele i at købe ferien hos et norsk rejsebureau. Tjek derfor de norske hjemmesider inden du bestiller skiferien i Norge.

Kør selv og få en billig skiferie

Det er meget populært at køre selv op til skistederne i Norge. Kast dog lige et øjeblik på benzinpriserne, inden turen går mod Norge. I øjeblikket er der en tendens til at det er billigere at tanke på i Danmark, end hvis du venter til du er i Norge. Sejler du derfor fra Frederikshavn eller Hirtshals, kan du måske få en billigere skiferie i egen bil, hvis du tanker bilen fuldt op inden du kører på færgen. Se evt. trafikken.dk for norske benzinpriser.

Køb billig skiferie til Norge i november

Skisæsonen i Norge starter normalt allerede i løbet af november, og vil du på skiferie allerede her, er det som regelt noget billigere end med en ski ferie i højsæsonen.

Hvor skal skiferien til Norge gå hen?

Der findes utroligt mange gode skisteder til at afholde skiferie i Norge. Herunder lister vi nogle af de bedste og mest populære. Så må du selv bestemme, hvor du vil afholde din billige skiferie i Norge.
Eller læs mere på skiinfo.no for andre muligheder til en skiferie i Norge.