Bilibo legeskal - et legetøj til motorik, sjov og kreativitet

En Bilibo legeskal er et prisvindende legetøj, der hjælper dit barn med at styrke motorikken og koordinationen. En Bilibo kan bruges som snurretop, kælk, vandlegetøj, stol og meget mere.

En Bilibo er et finurligt lille legetøj. Det er godt udtænkt, og har da også kastet et have af priser for bedste legetøj af sig.

Legetøjets udformning kan bedst beskrives som et slags skildpaddeskjold, og fås i flere forskellige flotte farver. Bare formen og farverne alene, gør at Bilibo'en tiltrækker børns opmærksomhed med det samme. En Bilibo er designet til at aktivere børnenes sanser, og udfordre deres fantasi og kreativitet. Legetøjet er udført i hårdt plast, og er ekstremt holdbart. Den holder fint til at en voksen mand stiller sig oven på den.

Jeg faldt da også for den straks, og havde få dage efter at have set den første gang, bestilt en i julegave til min datter på knapt 2½ år.

Bilibo giver mange muligheder for leg

Noget af det bedste ved et Bilibo legetøj, er de mange muligheder som legetøjet giver børnene. Den kan simpelthen bruges til næsten alt.
Udover at formen selvfølgelig inspirerer til at lege skildpadder, så er en af de absolut mest sjove måder at bruge den på – at snurre rundt! Barnet sætter sig op i Bilibo'en som var det en stol (også en af Bilobo'ens funktioner), hvorefter en anden person snurrer Bilibo og barn rundt og giver slip. Så kan man snurre løs. Læg skallen ned på jorden, og du har nu noget af stå op på. Flere Bilibo'er på række, og du har en lille balancebane.

Bilibo er derfor super godt legetøj til at styrke barnets motorik.

Et legetøj der kan bruges både ude og inde

Bilibo kan bruges både udenfor og indenfor, da udformning og materiale gør at den sagtens kan blive våd og beskidt, uden at tage skade, og endda også snurre rundt på et trægulv uden at efterlave ridser og mærker.

Legetøjet er desuden frostsikkert, og kan derfor også sagtens bruges til leg eller kælkning i sneen om vinteren.

Formen på en Bilibo giver også gode muligheder for at bruge legetøjet til at lege med vand. Den er et sikkert hit i både badebassin og svømmehal, da den kan bruges til at "skovle" vand, og hælde ud.

Et oplagt valg til institutioner

De mange muligheder for leg, styrkelse af motoriske evner og kreativitet, gør en Bilibo til et oplagt stykke legetøj at have på institutioner for børn. Den er simpelthen fantastisk til at støtte den motoriske udvikling for børn i alderen 2-7 år. Ældre børn vil endda formentligt også kunne få meget fornøjelse ud af dem.

Bilibo - En succes fra første øjekast

Tilbage til min datter og hendes Bilibo. Hele familien kiggede vantro på, da hun pakkede sin julegave ud. Hvad var dog dette? Men få minutter og Theas første snurretur senere, var alle overbevist om at det så ud til at være en super gave.

Og succesen er kun fortsat, og hun har brugt den ofte lige siden. Snurretoppen er klart den sjoveste, men den er nu også god at kravle på, lege skildpadde med, eller endda bruge som en hat.

Vi håber på en god sommer, så vi også kan lege med Bilibo i badebassinet i haven.