Guide til at finde billige bordplader

Det er ikke altid nemt at finde frem til, hvor man skal købe sin nye bordplade. Der er mange forhandlere at vælge imellem og du har dine egne behov der skal opfyldes. Om det er krav til prisen, kvaliteten eller materialet, er meget individuelt.

Mange danskere har prisen som den vigtigste købsparameter og vi vil derfor give dig en kort guide til, hvordan du finder de billige bordplader på markedet.

Efter denne guide, vil vi se nærmere på selve valget. Hvordan du vælger en bordplade i det rette materiale, som du får mest mulig glæde af. Der gør nemlig en stor forskel om det er til stuen, køkkenet eller badeværelset. Nu til 3-trins guiden om at finde de billige bordplader på markedet:

1. Beslut dig for materiale og budget

Først skal du have besluttet dig for materialet og ikke mindst dit budget. Det gør at du målrettet kan starte din søgning. Materialet har en stor indflydelse på prisen og det skal du være opmærksom på.

2. Undersøg hjemmesider og tilbud

Når du har fastlagt de grundlæggende kriterier, er du klar til at besøge en række hjemmesider og undersøge deres prisniveau, samt eventuelle tilbud.

Der er mange udbydere på markedet, så besøg gerne en 5-10 websites. Det behøves ikke tages mere end 20 min og det er tiden værd, når du tænker på hvor mange penge du kan spare.

3. Udvælg et par firmaer og spørg efter et tilbud

Mange vil sidde tilbage med en fornemmelse af et par favoritter, hvor priserne var lavest, eller hvor de havde de lækreste bordplader. Det er derfor tid til at udvælge 2-3 af dine favoritter og forhøre dig om et godt tilbud.

I visse tilfælde har de mulighed for at give dig en rabat på den valgte bordplade og det kan have en indflydelse på beslutningsprocessen. Samtidig giver det dig muligheden for at få et indtryk af serviceniveauet og ikke mindst få god rådgivning om valget.

Den 3-trins guide er rigtig nem at gå til og vil helt sikkert hjælpe dig med at finde billige bordplader.

Valg af bordplade

En anden vigtig del af købsprocessen er valget af bordplade. Om den skal være lavet af træ, laminat, granit eller linoleum. Der er rigtig mange muligheder og hvert materiale, har sine styrker, svagheder og udtryk.

Der er derfor en række centrale overvejelser du bør gøre dig.

Hvad skal din bordplade kunne tåle?

Et centralt spørgsmål, da det ikke er alle materialer der kan tåle varme gryder og pander, eller store mængder vand. Specielt når du vælger en køkkenbordplade, er det vigtigt at være opmærksom på.

Hvor meget rengøring og vedligeholdelse kræves?

En anden central overvejelse er mængden af rengøring og vedligeholde, som bordpladen kræver. Det er ikke det smarteste at vælge et materiale der kræver meget vedligeholdelse, hvis du ikke orker det.

Der er mange overvejelser man skal gøre sig inden valget, men ovenstående 2 spørgsmål er to af de mest centrale.