Spar penge med årskort til zoologisk have

En tur i en af landets zoologiske haver kan hurtigt bliver en dyr fornøjelse for en familie. Tager man ofte afsted, løber det hurtigt op i løbet af et år. Her kan der være penge at spare, hvis man køber et årskort til zoologiske have. Disse gælder nemlig oftest hele Danmark...

Et årskort til Zoo lyder måske lige voldsomt nok hvis man kun er afsted en enkelt eller to gange på et år. Men et hurtigt regnestykke viser at med få årlige besøg, kan der hurtigt spares penge.

En tur i Zoo København koster cirka 130 kr for en voksen og 70 kr pr. barn. Priserne for et årskort er p.t. henholdsvis 350,- og 210,-. Med lidt hurtig hovedregning giver det 3 alm. ture, så er kortet tjent hjem. Og det uden at bruge de fordele et årskort fører med sig.

Gratis adgang til andre zoologiske haver i Danmark

Fordelene ved årskortet er at det giver fri adgang. Man kan nu tage 100 gange i zoo, uden at det koster ekstra. Og ikke nok med det. De zoologiske haver i Danmark har et samarbejde, så når du har købt adgang til fx. Zoo København, har du også gratis adgang til Odense Zoo, Løveparken i Givskud og Aalborg Zoo.

Endvidere vil et årskort til en af ovennævnte zoologiske haver også give jer mulighed for rabat på entre til en lang række attraktioner i Danmark, fx. Knuthenborg Safaripark, Randers Regnskov, Kattegatcentret i Grenaa, Saltvandsakvariet i Esbjerg og Jesperhus.

Køb årskortet i provinsen - det er billigere!

Måske har du allerede nu set fidusen og sparemulighederne i et billigt årskort til de danske zoologiske haver. Men men men... der er stadig penge at spare. For de 4 zoologiske haver i samarbejdet har forskellige priser på årskortene, og du kan derfor spare penge ved at købe årskortet udenfor København. Priserne herunder er fra dags dato (4/6-2008).

  Zoo København Odense Zoo Aalborg Zoo Givskud Løvepark
Børn 210,- 160,- 175,- 160,-
Voksne 350,- 320,- 300,- 325,-
Familie* 1120,- 960,- 900,-** 970,-
* En familie regnes i eksemplet for to voksne og to børn.
** Aalborg Zoo tilbyder en familie-pakke til 900,-.


Bestil zoo-årskortet på internettet

Nogle af de fire zoologiske haver tilbyder endda at man kan købe årskortet online, og man behøver derfor ikke troppe op i Givskud for at få årskort. Se havernes hjemmesider for detaljer omkring bestillingen.