Oplev billige koncerter med årskort til tivoli i Århus og København

Koncerter og livemusik er som oftest en fed oplevelse, men kan være et dyrt bekendtskab. Det findes der dog råd for! For med et årskort til Tivoli eller Tivoli Friheden i hånden, kan man få gratis adgang til en lang række koncerter.

Et årskort til Tivoli Friheden koster i skrivende stund 200 kr, og giver dig gratis adgang på alle annoncerede åbningsdage. Sæsonkortet giver desuden adgang til bl.a. koncerter i parken.

Og hvornår kan man ellers komme til koncert med Anne Linnet, Dodo & the Dodos, Duné, Gnags, Shubidua, Aphabeat og mange flere for kun 200 kr?

Det er næsten for billigt til at være sandt, og giver dig mulighed for mange timers underholdning til næsten ingen penge.

Et årskort til Tivoli i København står i skrivende stund i 225 kr for en voksen. Årskortet giver adgang til sommersæsonen, halloween og Jul i Tivoli. Årskortet giver desuden adgang til 21 klassiske koncerter og 21 fredagsrock-koncerter.

En unik mulighed for musikoplevelser til næsten ingen penge. Og med navne som Big Fat Snake, The Storm, Kashmir, TV2, L.O.C., Julie, Alphabeat og Tue West mf. på programmet i år, er der god grund til at tage en fredag aften i Tivoli!

Derudover kan man med et årskort opnå rabat på udvalgte koncerter i koncertsalen.