Fyringsolie - sådan sparer du penge på fyringsolie til boligen

Priserne på fyringsolie til boligen er steget og steget. Se hvordan du sparer penge på fyringsolie, og finder den billigste fyringsolie.

Fyringsolie er normalt en stor omkostning på en families budget, og med de stigende priser på olie, går prisen på fyringsolie desværre kun een vej - opad.
Du kan derfor med fordel bruge lidt tid på at finde frem til den billigste pris på fyringsolie. Herunder vil jeg prøve at løbe nogle af mulighederne igennem, så du kan spare penge på olieindkøbet.

Skift leverandør i jagten på billig fyringsolie

Ofte kan det ikke betale sig at være loyal overfor din leverandør af olie. Priserne skifter dagligt, og mange af leverandørerne på markedet lokker med rabat til nye kunder. Prøv derfor at tjekke hos de enkelte forhandlere, hvilken pris de kan tilbyde dig.

Selvom flere forhandlere tilbyder en loyalitets-rabat, hvis du handler flere gange hos dem, vil den typisk ikke kunne måle sig med den rabat, du kan opnå som ny kunde andetsteds.

Tjek dagsprisen på fyringsolie, når der er plads i olietanken

Olieprisen kører op og ned, og derfor skifte prisen også nærmest fra dag til dag. Hold derfor lidt øje med priserne hos forhandlerne, når du er ved at have plads i olietanken. Typisk vil det være dyrt at bestille under 1000 liter, men som tommtelfingerregel, bør du begynde at kigge fyringsoliepriser, så snart du har plads til 1000 liter i olietanken.

Ind imellem dukker der også kampagne-tilbud op, hvor du som ny kunde vil kunne opnå en ekstra stor rabat på fyringsolie, hvis du slår til nu og her. Passer timingen, kan det være en god måde at få billig fyringsolie på.

Online rabat på fyringsolie

Bestiller du fyringsolien online, vil du ofte også kunne opnå en rabat på nogle hundrede kroner. Selvbetjening på nettet er altid en god måde at spare hurtige penge på.

Priser på fyringsolie

Herunder kan du se en liste over nogle af de forhandlere af fyringsolie, der findes på det danske marked. Du kan med fordel tilmelde dig deres nyhedsbreve, så du kan følge med i priser, kampagne-tilbud mv.

Udskift dit gamle oliefyr

Overvejer du at skifte dit gamle oliefyr ud, kan det være en idé at skifte til en mere energieffektiv varmeløsning.

Skifter du til en moderne løsning, kan du ofte spare op til 50% på varmeregningen.

Nogle af de bedste løsninger er varmepumper, pillefyr og jordvarme. Få rådgvning til det bedste valg her.

Se også denne guide til hvorfor du skal skifte dit gamle oliefyr ud.