Køb billetter til koncerter og sport online

Hvis du vil til koncerter eller sportsbegivenheder, er der mange fordele ved at købe billetterne online. Det er nemt, hurtigt og effektivt.

Efterhånden som vores samfund bliver mere og mere digitalt og man skal kunne købe alt online, er det nu muligt at købe billetter til koncerter og sport online.

Der findes flere og flere hjemmesider som sælger billetter online til koncerter, sport, biografer, festivaler og meget mere. Herunder prøver vi at se på nogle af de steder som sælger billetter til koncerter og sport i Danmark.

Køb billetter online hos BILLETnet

BILLETnet sælger billetter indenfor kategorierne musik, sport, teater & underholdning, familie og festivaler. BILLETnet er en af de største spillere på det danske marked, og tilbyder nem og hurtig tilgang til billetter til koncerter og arrangementer i dit lokalområde, eller i hele landet.

Det er muligt at søge på billetter på kategori, periode eller region, eller en kombination af disse. Det giver et fint overblik. Købesprocessen er nem og til at gå til, og du kan vælge at printe dine online billetter selv, eller få dem tilsendt med post eller bud.
www.billetnet.dk

Billetlugen sælger billetter online

Billetlugen.dk er den anden store spiller for salg af billetter på det danske marked. Forsiden er lækker at se på, med masser af reklamer for aktuelle begivenheder, let tilgang til de forskellige kategorier de sælger billetter til, samt hvilke begivenheder der sælger mest, er ved at udløbe eller kommer inden længe.

Billetlugen tilbyder billetter til koncerter, musik, sport, teater og meget mere.

Billetlugen udmærker sig ved at tilbyde nem deling af begivenheder. med sine venner på Facebook og lignende. Man kan desuden få en reminder på den enkelte begivenhed, eller føje koncerten til sin kalender, så man ikke glemmer at man har købt billetter til en koncert.

Købsprocessen fungerer udmærket og det er simpelt at købe en online billet til et arrangement.
www.billetlugen.dk

Billetten.dk - lokale billetbyer samlet et sted

Billetten.dk sælger billetter til koncerter, sport, teater, events og biografer og fungerer som hovedportal for lokale billetbyer. Billetbyerne er hjemmesider for de større byer i Danmark, hvor man får et hurtigt overblik over de lokale arrangementer.

Hjemmesiden er ikke helt så lækker som nogle af de andre sider der sælger billetter online, men købsprocessen er simpel. Og i modsætning til Billetlugen og BILLETnet, behøver man ikke være oprettet som bruger for at købe billetter.
www.billetten.dk