Billige bleer - Er Kiwi Minipris den bedste løsning?

Alle med blebørn har oplevet hvordan udgifterne til bleer har været chokerende høje. Man skifter jo ikke bare en enkelt ble om dagen, man skifter oftere 4-5 stykker, og hvis man er uheldig kan man risikere at skifte 2-3 gange lige efter hinanden!

Billige og gratis Libero bleer i Kiwi

En mulighed for billige bleer er at oprette et såkaldt bummelumkort i Kiwi Minipris. Finten er, at du ikke blot handler Libero bleer til ganske lave priser til hverdag i Kiwi, men at du ligefrem får hver 4. pakke gratis! Du skal bare huske at registrere dit blekøb ved kassen, hver gang du køber bleer - lidt på samme måde som du bruger et dankort til indkøb.

Du behøver ikke købe alle pakkerne på én gang og du kan selv bestemme hvilken KIWI minipris, du vil købe bleerne i. Du skal bare sørge for at scanne bummelumkortet hver gang du køber bleer – så sørger Kiwi for at holde styr på, hvor mange pakker du er oppe på.. og giver faktisk den 4. gratis pakke med et smil!

Fordele ved Libero bleer

Hvis det netop er Libero bleer man kan få til fast billig pris i Kiwi er det værd at sætte spørgsmålstegn ved netop kvaliteten af Libero bleen? Er der ulemper ved netop denne ble, der gør, at man bør holde sig fra en slags ble-kontrakt med Kiwi?
Svaret er ganske overraskende; nej, Libero bleen er en ganske udemærket ble.

- Libero bleen kan indeholde en god mængde væske uden at blive utæt eller fugtig udenpå. Her klarer den sig bedre end f. eks. Vibelle eller Pampers.

- Forbrugerrådet lavede i maj 2010 en test af 12 forskellige bleer, hvor Libero og Pampers blev kåret som testens vindere. Kilde Søndagsavisen: Dyre bleer er bedst i test

Hvad får Kiwi ud af at du handler bleer hos dem?

Er du stadig mistroisk og undrer dig over, hvad Kiwi kan få ud af ikke blot at sælge Libero bleerne så billigt, men også ligefrem at at give hver 4. pakke gratis væk, så er svaret hørt før; Mersalg.

Kiwi Minipris har gjort det til en af deres dyder at levere billige bleer (en anden dyd er billig økologi) og kan du lide dette håber de på at tiltrække dig som kunde og at du foretager dig andet indkøb mens du er i butikken.

Der er med andre ord ingen skjulte bagtanker, lumske planer eller lignende med de billige bleer.

Kiwi's bummelumkort er en ret god idé

Når alt kommer til alt, så er Kiwi's bummelumkort en ret god ide.
Jo, Libero er ikke den dyreste ble, men det er absolut en af de allerbedste du kan købe til dit barn. Derudover så er kombinationen af generelt billige Libero bleer og hver 4. pakke gratis for god til at lade gå fra sig.. Dette er ikke en anbefaling eller en forherligelse af Kiwi. Men baseret på deres bummelumkort er det bestemt en butik, der er minimum 4 besøg værd :oD