Rullegardiner på børneværelset giver dine børn en god nats søvn

En effektiv måde til at sikre at dine børns nattesøvn, kan være rullegardiner med mørklægning på børnenes værelser. Rullegardinerne kan holde lys og varme ude, og dermed forbedre betingelserne for en god søvn.

En effektiv måde til at sikre at dine børn får en god nats søvn, kan være at opsætte rullegardiner med mørklægning på børnenes værelser. Mørklægningsrullegardiner kan bruges til at holde lyset ude fra børneværelset, og kan i sær i de lyse sommermåneder, være en måde at hjælpe børnene til at sove bedre, og måske endda længere om morgenen.

Vi kender det alle. Det kan være svært at sove, hvis lyset står lige ind på en, eller hvis det bliver tidligt lyst om morgenen. Rullegardiner kan heldigvis bruges til både solafskærmning og hel eller delvis mørklægning. Til solafskærmning findes der er stort udvalg af rullegardiner i alverdens gardinstoffer, mens der til rullegardiner til mørklægning skal være lidt kraftigere stof, så gardinet kan holde lyset helt ude.

For både rullegardiner til solafskærmning og rullegardiner til mørklægning, gælder det dog at du kan få lavet gardinerne i lige de mål og farver, som du har lyst til. Tag fat i din nærmeste gardinforhandler for at høre om de specifikke muligheder, for netop dit behov.

Rullegardiner med mønster til børneværelset

Rullegardiner fås i alverdens mønstre og motiver, og du finder et bredt udvalg af gardinstof der passer perfekt til børneværelset. Det kunne være lyserøde rullegardiner med prinsesser til din datter, eller måske rullegardiner med Disney Cars til drengeværelset.

Mørklægnings rullegardiner får dit barn til at sove bedre

Jeg har selv god erfaring med mørklægning med rullegardiner på min datters børneværelse. Både som værn mod solens varme, da rullegardinet sørger for at værelset bliver lige knapt så varmt. Men især som mørklægning, så lyset ikke generer hendes søvn.

Rullegardinet blev sat op, kort efter at vi skifte fra vintertid/sommertid, da den ændrede mængde lys, gjorde det vanskeligere for hende at sove. Rullegardinet skulle derfor sikre mørklægning af børneværelset, så der ikke kom helt så meget lys ind som der ellers ville. Det virkede med det samme. Det skal siges at de mørklægningsgardiner vi satte op, ikke var med fuldstændig mørklægning, kun delvis, da jeg i første omgang ikke ville til at sætte skinner op.

Men det kan man jo forsøge sig frem med. Rullegardinerne var i hvert fald rigeligt effektive i vores tilfælde.