Løbecykler fra Puky - den nemme måde at lære børn at cykle

Hvis dit barn er ved at være for stor til at køre på scooteren og stadig alt for lille til at cykle kunne det være en aldeles god idé med en løbecykel.

Puky løbecykel - en nem måde at lære at cykle

Løbecyklen kan bruges fra 2 års alderen

Løbecyklen - også kendt som en gåcykel eller en balancecykel - kan bruges helt ned til 2 års alderen. Den er nem at komme på og af, har en støttefod, der slåes ind under cyklen og ikke er i vejen og barnet får lynhurtigt glæde af løbecyklen. Samtidigt med tilbagelægger barnet også nemt længere distancer og lærer ligevægt og koordination. En yderligere fordel er, at børn der bruger løbecykler meget nemmere lærer at cykle, når de når den alder. Læringskurven gøres simpelthen meget fladere, når barnet allerede har prøvet kræfter med balance på 2 hjul i forvejen.

Løbecykler i aluminium fra Puky

Aluminiumsløbecyklen fra Puky er en glimrende repræsentant for løbecyklerne. De er bestemt til at betale sig fra (fra ca 500,-) og de er solide, ligesom de er lakerede med slagfast pulverlak, så de også ser godt ud lang tid frem. Ud over fordelen med støttefoden, så er løbecykler fra Puky også med en saddel med ergonomiske form, der understøtter barnets løbebevægelser.

Løbecyklen har lufthjul med mønster, der giver et godt greb i vejen. Slutteligt kan både saddel og styr selvfølgeligt reguleres i højden så cyklen kan følge barnets vækst.

Godt tilbehør til løbecyklen

Der er 2 slags tilbehør vi vil anbefale til løbecyklen.
  1. En håndpumpe. Den er lille og handy (som løbecyklen) og koster kun ca 80,-. En håndpumpe fra Puky passer desuden til alle løbecykler og løbehjul fra Puky.
  2. En bæresele. I den første tid med overstadig glæde over løbecyklen, kan det ikke undgåes at barnet overvurderer egne evner og overtaler dig til en laaaang gå/cykeltur. På et tidspunkt bliver barnet træt og du ender sikkert med at skulle bære et træt med glad barn lidt hjemad. I den situation er en bæresele til løbecyklen en glimrende ting at have med. Og til blot ca 80,- er den også et stykke tilbehør, der bestemt er værd at overveje.

Løbecykler er både til glæde og til gavn

Læringen ved en løbecykel er ganske værdifuld. Balance og koordinationsevnen trænes og stimuleres, og udvalget af løbecykler fra Puky er stort og lækkert. Du kan garanteret finde en, der lige passer dit barn.

Og frygt ikke. Det er altså sjældent at børn kommer til skade på løbecykler. Husk at barnet hele tiden har begge ben nede på jorden :O)

Rigtig god fornøjelse.