Bliv fodbold manager - spil online

Er du fodboldnørd og ikke kan få nok fodbold, er der mulighed for at blive manager online og dyste mod andre. Enten i form af online spil, hvor man har sit eget fiktive fodbold hold, eller ved at spille forskellige spil, hvor man sætter sit hold med rigtige spillere og lader de rigtige kampe afgøre point osv.

Online manager spil vinder mere og mere frem på nettet, og der er grobund for mange timers underholdning. Enten kan man dyste mod vennerne, eller deltage i de store online fodbold universer, hvor man spiller med fiktive hold.

Gratis fodbold manager-spil
Der findes efterhånden et utal af gratis fodbold manager spil på nettet, men der er et par rigtigt store og gode, som er værd at kigge nærmere på. Kendetegnende for den type spil er at man spiller med fiktive hold. Dvs. du opretter dit eget hold, navngiver det, og starter så med en spillertrup som du får givet.

Herfra går det så ud på at føre sit hold op gennem rækkerne, få økonomien til at løbe rundt, købe og sælge spillere, pleje talentudviklingen og sponsorerne. Manager spillene tilbyder udtroligt mange finesser og funktioner, og vil man til tops i fodbold-verdenen, gælder det om at bruge mange af disse. Det kræver tid, men der ligger mange timers underholdning og venter.

I fodbold manager spillene er der mange paralleller til virkelighedens fordbold-verden. Man deltager som udgangspunkt i en national liga og i den nationale cup, men bliver man god, kan man også deltage i internationale turneringer eller fx. blive landstræner. Endnu et interessant aspekt i fodbold manager spillene, er at man kan oprette private turneringer og venskabskampe, hvor man kan spille mod vennerne, eller invitere tilfældige managere.

De spil jeg bedst synes om er Hattrick og Trophy Manager. Begge er gode, tilbyder masser af muligheder og underholdning. Men prøv dig frem på nettet. Muligederne er utallige.

Links til gratis online fodbold manager spil

Bliv fodbold manager og følg de rigtige kampe

En anden måde at spille fodbold online, er at blive manager for dit eget hold som består af rigtige spillere fra de rigtige klubber. Din succes afhænger så af hvordan spillerne klarer sig i de rigtige fodboldkampe. De fleste af disse spil koster lidt at deltage i, mens andre tilbydes gratis.

Måden man spiller på er at man opretter et fiktivt hold. Derefter skal man som manager købe spillere og en træner til holdet inden for et givent beløb. Det gælder om at vælge de rigtige spillere så ens hold vækster mest. Spiller man fx den danske superliga, skal man altså finde sine spillere ud fra de spillere som optræder på de forskellige klubhold.

Når de rigtige kampe så skal spilles, lukkes ens hold for ændringer. Ud fra et point-system optjener ens spillere nu point og værdi. Vinder de eller, scorer, får de plus, mens advarsler, røde kort og nederlag giver minus-point. Pointsystemerne varierer lidt fra spil til spil, ligesom man nogengange skal optjene flest point for at vinde, mens det andre gange gælder om at have det hold der er mest værd.

Når runden er overstået, og ens hold har fået point, ser man frem til næste runde. Skal der skiftes ud? Måske har en spiller karantæne, eller er slet ikke med i truppen. Det gælder om at følge godt med i holdene, hvis man vil have succes i fodbold manager spillet.

Som udgangspunkt spiller man alle mod alle, og den bedste vinder måske en rejse eller et kontant-beløb. I spillet kan man dog også oprette private ligaer og dyste mod kolleger eller venner. Man kan hele tiden se ranglister over bedste individuelle fodbold manager, bedste private liga osv.

I Danmark findes flere steder hvor man kan spille disse manager spil og fælles for dem alle er at man ikke kun er begrænset til fodbold. Vil man være manager for et nfl hold, kan man spille med i et nfl-spil. Ligeledes udbydes der også Formel 1 manager, Tour de France manager, Gofl manager spil og mange flere. Ønsker man at være fodbold manager, kan man spille fx. Champions League, superligaen eller måske den engelske Premier League. Muligheder er mange, og der ligger masser af underholdning og venter.