Zumba fitness dans - sjov og effektiv motion

Zumba fitness er en motionsform som er blevet uhyre populær de seneste år. Zumba fitnessdans er sjov og effektiv motion, hvor du kan forbrænde mellem 500 og 1000 kcal på en time.

Zumba fitness er en sjov og effektiv træningsmetode, baseret på latinamerikanske dansetrin. Zumba bruger inspiration fra bl.a. cumbia, salsa, marengue og samba. Den rytmiske musik til Zumba, gør din Zumba fitness workout mere inspirerende, og giver sjov og smil, mens du forbrænder kalorier og får sved på panden.

Zumba fitness er effektiv til vægttab

En af grunden til at Zumba fitness' voksende popularitet, er at det er en form for workout, som er særdeles velegnet til at få figuren trimmet eller opnå vægttab. Kombinationen af fitness, workout og dans gør at du med Zumba hurtigt forbrænder mellem 500 og 1000 kcal på en times træning. Zumba er særdeles effektiv kredsløbstræning. Bliver du derfor ved med at gå til Zumba fitness, er der hurtigt mulighed for at opnå et godt vægttab.

Overvejer du træning i stedet? Meld dig ind i dit lokale træningscenter.

Zumba fitnessdans er for alle

Du behøver ikke at være danser for at kunne dyrke Zumba fitnessdans. Du kan selv sætte tempoet, og de nemme dansetrin i Zumba fitness, gør at alle kan være med, og få en fornøjeligt workout. I Zumba er en stor del af træningen lagt an på musikken, som giver deltagerne lyst til at bevæge sig. De latinamerikanske rytmer inspirerer folk til at danse, så ofte glemmer man at der rent faktisk er tale om fitness og motion.

Hvordan opstod Zumba fitness

Zumba fitness blev skabt i midt 90'erne af sydamerikaneren Alberto "“Beto" Perez. Perez var træner for flere berømte personer, og arbejde som koreograf for flere internationale popstjerner. Perez skabte begrebet Zumba fitness, ved at kombinere latinamerikanske rytmer og dansetrin.
Læs mere på eks. Zumbafitness.dk, Zumba.com eller wikipedia, eller se video med Zumba fitness herunder:Zumba for begyndere