Panna fodbold - teknik og boldfølelse med panna street soccer

Panna fodbold er en form for street soccer, hvor teknikken er i højsædet. Der spilles 1 mod 1 på en ottekantet bane, med bander hele vejen rundt om banen.

Hvad er Panna fodbold?

Panna fodbold er et fantastik spil, som træner og udfordrer teknik, boldkontrol og motorikken. Panna fodbold stammer oprindeligt fra Holland, og er en ny form for fodbold og street soccer. Panna fodbold spilles 1 mod 1, og foregår på en lille ottekantet panna bane.
Panna kan spilles af alle, og kan bruges til fodboldtræningen, i skolegården eller på legepladsen.

Panna banen

Panna banen er en mindre ottekantet fodbold bane, udstyret med lave bander hele vejen rundt. Banderne er normalt ca- 2,5 meter lange, og giver en diameter på panna banen på omkring 6 meter. Panna baner kan opstilles på de fleste underlag, og spillet er lige sjovt hvad enten underlaget er græs, grus eller asfalt.

Reglerne i Panna fodbold

En panna kamp spilles typisk over et kort tidsrum, og varer normalt 2 eller 3 minutter. Dette aftales på forhånd. Hver spiller har et mål der skal forsvares. Spillet går ud på at vinde ved enten at lave flest mål, eller ved at lave en panna på sin modstander. En panna er hvis en spiller skyder bolden mellem benene på modstanderen, og dermed laver en tunnel på modstanderen, og får fat på bolden bagefter. En panna afgør kampen øjeblikkeligt, hvorfor stilling så er ligegyldig. Panna kampen kan også tabes, hvis man skyder bolden ud over banden.

Se eks på banne fra klitt.dkPanna street soccer

Panna kan også spilles som rent freestyle fodbold, hvor man 1 mod 1 spiller udelukkende for at panna sin modstander.