Se film trailers på nettet og book biografbilletten online

Er du i tvivl om hvilke film der er gode, og hvad du vil se i biografen, kan du se trailers på nettet og lade dem hjælpe dig med din beslutning.

Der findes efterhånden et utal af hjemmesider som giver dig mulighed for at se trailers for kommende film på nettet. Det kan være lige fra de store film i USA til hjemmesider der kun viser der som kommer i danske biografer.

En af de største danske hjemmesider (filmportaler) er kino.dk (tidligere biobooking.dk). Udover at giver dig hurtig adgang til trailers, hvad der går nu, kommende film, gossip og filmnyheder, kan du booke billetter til flere af landets store biografer direkte fra siden. Sorter på din ønskede biograf og se hvad der går.
Endvidere kan du tilmelde dig hjemmesiden, så du derudover får adgang til at se dine tidligere bestillinger, konkurrencer mv.

Filmtrailer.dk giver dig hurtig adgang til film trailers for både biograffilm og film på DVD. Du kan se trailers for aktuelle udgivelser, eller vælge at se arkiv med trailers for tidligere film.

Apple.com tilbyder trailers for flere af de store Hollywood-produktioner. Det er en af mine foretrukne hjemmesider til at se trailers for film, men har primært fokus på USA. Det er derfor ikke sikkert at alle film vil komme i danske biografer. www.apple.com/trailers

The Internet Movie Database

Søger du information om film, tv-serier og lignende er IMDB.com umulig at komme uden om. Her står alt om alt hvad der rører sig inden for filmverdenen, og det er hurtigt at finde info på sin favoritfilm, skuespiller eller skuespillerinde. Tilmelder man sig som bruger på sitet, giver det desuden en mulighed for at rate film og serier. IMDB er derfor mit første besøg, når jeg skal se om en film er værd at se i biografen eller på dvd.

Overblik over tv-serier og afsnit

Epguides.com tilbyder episodelister for næsten 4000 TV shows. Så hvis du er i tvivl om hvad der skete i et givent afsnit af Friends eller Desperate Housewives, kan man klikker herind for et unikt overblik.

TV.com

Epguides.com peger typisk brugerne videre når man har fundet sit afsnit. Og stedet man i de fleste tilfælde ryger hen - er TV.com. Her står også alt film, serier, tv, nyheder og berømtheder.