>Hulahop-ringe giver slank talje - det er effektiv træning

Hulahop-ringe er effektive til god træningHvis du blot tænker på hulahop-ringe som legetøj til børn, så kender du ikke hele sandheden. Hulahop-ringe til voksne er nemlig blevet meget populært, og det er der en væsentlig grund til.

Stærk og sund talje med hulahop

Hulahop-ringen er faktisk et rigtigt effektivt redskab, hvis du gerne vil smide nogle kilo omkring taljen. Når du 'hulahopper' bruger du ikke kun alle mavemusklerne - både de ydre og de indre - men også en stor del af rygmusklerne.

Ud over at du naturligt får en meget pænere mave, så er træningen med hulahop også ganske effektiv motion, hvis du kan holde en fint tempo med ringen. Det forbrænder energi og kan sammenlignes med f. eks. en step eller aerobic-time, powerwalking, eller en jogge/løbetur - op til 300 kcal på en halv time!

Hulahop er en rigtig sund form for motion, hvis du sidder meget stille i løbet af en dag.

De nye tunge hulahop-ringe sikrer effektiv træning

Når du skal forbrænde energi med hulahop, så skal du have fat i en af de nye, tunge hulahop-ringe. De er meget større end dem du husker fra barndommen, og så kan den være polstret med f. eks. skum eller gummi.

I starten kommer du sikkert til at forbrænde en masse energi ved at bukke dig ned og samle hulahop-ringen op. Igen og igen. Men når du først er kommet over det punkt, så finder du ud af, at det faktisk er noget nemmere at holde ringen i svingninger, netop fordi den er så meget tungere. Den tungere ring kan især i den første tid give ømme hofter og blå mærker, men tænk blot på det som et bevis på, at du får noget ud af træningen.

Øg tempoet eller træningsmængden med tiden

Der er ingen grund til at du tvinger dig selv til at træne en time af gangen med hulahop-ringen, hvis du ikke er vildt god til det i starten. Lær stille og roligt at få kroppen og ringen i svingninger. og når du har styr på den del, kan du hulahoppe et par minutter af gangen. Først når du har nået dette punkt bør du sætte større mål. Det kunne f. eks. være at holde hulahop'en svingende i 10 minutter, at du drejer rundt eller stepper og og ned mens du hulahopper, eller f. eks. at du har så meget styr på det, at du kan koncentrere dig om et telefonopkald samtidigt med.

Hulahop dig slankere fra 199,-

Hulahop-ringen som motionsværktøj fås i et voksende udvalg, og du kan få ringene fra Casall til ca. 199,- og ringene fra Powerhoop til ca. 499,- Der findes et stort udvalg og ovennævnte er blot eksempler. Vi kan anbefale de fleste, men foretrækker ringene fra Powerhoop.

God forbrænding med din hulahop-ring

God fornøjelse og god forbrænding med din hulahop-ring.
Det styrker din kondition, stabilitet, koordination, balance og selvfølgeligt, det strammer altså op på taljen og mavemusklerne!