Modtag tegneserier på email hver dag

Hører du til en af dem der godt kan lide at starte dagen med et godt grin? Så er der håb forude, for på internettet er der god mulighed for at få tilsendt tegneserier og comics på din email - hver dag - og så er det gratis!

Tegneserie-striber er noget de fleste kan lide, og der findes et utal at forskellige gode tegnerserier. Mange tegneserier er man nød til at købe i fx boghandlen, men der er også mange tegneserier og comics som kan læses online. Det er dog ikke altid at man får taget sig sammen til at komme forbi en given hjemmeside for at læse dagens tegneserie, men fat mod. For mange hjemmesider tilbyder at sende dagens tegneserie direkte til din email.

Wulffmorgenthaler tegneserie

Vores alle sammens Wulffmorgenthaler er et godt eksempel på nogen som har en hjemmeside der udsender daglig tegneserier. På Wulffmorgenthalers hjemmeside kan man læse dagens tegnserie online eller vælge at tilmelde sig deres daily comic strip, så du får tilsendt den daglige tegneserie. Så er du sikret syret underholdning i topklasse - hver dag!
www.wulffmorgenthaler.com

Garfield tegneserie-striber direkte på din computer

Verdens vel mest berømte kat, Garfield, kan også fås direkte på din computer. I stedet at sende dagens tegneserie til din email, skal man downloade et lille program, hvorefter du vil få vist tegneserier hver eneste dag. Som en ekstra mulighed kan man på hjemmesiden også tilmelde sig og få dagens Garfield tegneserie direkte på mobiltelefonen.
www.garfield.com
www.garfieldmobile.com

Dilbert tegneserie på email, Facebook, MySpace og iGoogle

I Dilbert-tegneserien følger vi ingeniøren Dilberts vandring gennem uduelighedens kontorlandskab. Dilbert er uhyre populær, og den daglige tegneserie kan hentes som applikation til sociale netværk som Facebook, MySpace m.fl. Du kan på tegneseriens officielle hjemmeside også vælge at tilmelde dig den daglige comic strip på email.
www.dilbert.com
widget.dilbert.com

Radiserne og Snoopy på email

Radiserne (Peanuts) er endnu en af de verdenberømte tegneserier, som vi alle kender. Dagens tegneserie kan lande i din email hver dag, ved at tilmelde dig på snoopy.com, som er en del af comics.com-netværket.
www.snoopy.com

Comics.com - tegneserier for enhver smag - hver dag!

På comics.com findes der alverdens tegneserier, comics og daglige striber for enhver smag. Siden tilbyder op mod 100 forskellige tegneserier, lige fra flere af de meget kendte, til upcoming tegneserier. På tegneserie-mekkaet kan man oprette sig og modtage tegneserier-striber på email, eller vælge at opsætte sin personlige side på hjemmesiden, hvor man så vil se sine udvalgte tegneserier online.
www.comics.com

Free Comics - tegneserier til folket

Til sidst vil jeg lige nævne hjemmesiden Freecomics.dk, som er en gratis tegneserie-antologi, der udkommer hvert kvartal. Tegneserie-bladet kan ses eller hentes som pdf på hjemmesiden, og indeholder tegneserier af både professionelle og amatører.
www.freecomics.dk