Øl gadgets til manden der har alt

Mangler du den perfekte gave til manden der har alt, findes der et utal af gadgets. Og da de fleste mænd elsker øl, er der da også mange forskellige bud på øl gadgets. Se nogle af de mest opfindsomme herunder.

Gadgets. Vi mænd elsker dem. Boys will be boys, og efterhånden som vi bliver ældre skifter vi legetøjet ud med legetøj for voksne - gadgets! En hel speciel genre er ØL-gadgets. En række uundværlige og finurlige små hjælpemidler der kan gøre øl-drikkeriet en tand bedre, om ikke andet så i hvertfald sjovere! Se nogle af de mest interessante herunder.

Asahi Beerbot - robot der serverer øl for dig

Øl-robotten kan vel nærmest beskrives som en lille star wars robot. Dog er dens funktion udelukkende at opbevare øl og skænke øllet for dig!
Denne øl-gadget kan opbevare 6 øl for dig og leveres med ølkrus, gulvbeskyttelse med mere. Se på nedenstående video hvordan øl-robotten skænker et glas koldt øl til dig.
Set hos www.japantrendshop.com


RC Cooler - fjernstyret ølspand

Hvad kan være bedre for den dovne mand der sidder foran flimmerkassen og ser bold, end en fjernstyret køletaske som kan levere øl til dig. Køletasken kan rumme 12 alm. flaske-øl eller op til 10 dåesøl.
Set hos www.gadgets.dkMinikøleskab der kaster øl til dig

Et af de mere skøre indslag på markedet for øl gadgets, er et minikøleskab som kan kaste øl til dig. Apperatet er yderst præcist, selv på op mod 4 meter rammer den hver gang, og kan indeholde op til 10 dåser øl. Om det så er smart med en rystet øl, er en helt anden sag!

USB dåsekøler til øl-dåse

Med en USB dåsekøler kan du altid have en kold øl ved hånden, når du sidder foran computeren.
Set hos www.gadgets.dk, www.gadgets-reviews.com
Øl-bælte

For festival-gæsten eller festaben kan et ølbælte være løsning på ens opbevaringsproblemer. Bæltet har holdere til 6 øl, og kan klare både flaske-øl og dåse-øl.
Set hos www.matronics.dk