Sådan får man mest ud af en pokerbonus

Har du på et tidspunkt overvejet at begynde at spille poker, eller har du allerede spillet poker i et stykke tid, har du nok opdaget, at de forskellige pokerrum giver dig en bonus, når du signer op hos dem. Se herunder hvordan du får mest ud af din pokerbonus.

Da der er stor konkurrence om spillerne mellem de store pokersider, gør de også meget for at få nye spillere til de virtuelle borde, og sign up bonusserne bliver stadigt mere generøse.

Typisk kan man få fordoblet sit indskud, når man sætter penge ind første gang, eller også får man en bonus, når man har spillet et vist antal raked hands. Det kan også være en kombination af de to. For at udbetale pengene skal man enten have spillet et vist antal raked hands eller point, eller man skal have omsat for et vist beløb.

Størst er ikke altid bedst

For begyndere kan det godt virke til at være hårde krav, da det kræver, at man spiller lidt mere end bare en time om ugen. Derfor bør man læse kravene til bonussen grundigt igennem og ikke bare vælge den bonus, hvor man får flest bonuspenge. Kravene til den slags "lukrative" bonusser kan nemt vise sig at være svære at klare, og man risikerer at tabe pengene.

Er du god til poker og/eller har heldet på din side, kan du sagtens slippe ud af pokerrummet med en god gevinst på lommen. Det bør altid være dit mål at mindst få dit oprindelige indskud udbetalt igen, så du aldrig havner i minus.

Sats med omhu

Det kan klart godt betale sig at oprette sig hos flere pokersider i stedet for at vælge at fast sted at spille. Bonusserne sikrer dig en større bankroll og dermed også bedre vinderchancer. For nogle vil en større bankroll betyde, at de spiller mere aggressivt, da der er råd til at tage chancer. Omvendt kan det også være en god idé at spille lidt afventende og satse med omhu, når man har som mål at klare bonuskravet, da man ikke behøver at forøge sin chipsstack – man har jo allerede fået en gevinst i form af bonussen.

Husk dog på, at man kun kan få sign up bonus én gang pr. rum. Hvis man allerede har registreret sig hos f.eks. Titan Poker og fået en bonus, så kan man ikke registrere sig igen og få bonussen en gang til. Pokersiderne har ofte nogle meget strikse regler, og hvis man overtræder dem, f.eks. ved at oprette sig to gange, risikerer man at få sin konto lukket og pengene konfiskeret.

De fleste pokerrum tilbyder dog nogle forskellige reload-bonusser, som man i stedet kan benytte sig af. Her kan man også få forøget sin chipsstack, dog ikke helt så meget som ved en sign up bonus.

Se også hvordan du kan lære at spille Texas Hold'em poker.