Bliv IT-konsulent

Har du flair og interesse for IT? Så kunne en karriere som IT-konsulent være en vej for dig at gå. Det er et super spændende fagområde, der spænder bredt over mange IT-kompetencer.

Et job som IT-konsulent er både eftertraget og velbetalt. Der er stort behov for udvikler og konsulenter, og det er et fag med gode fremtidsmuligheder.

Hvad laver en IT-konsulent?

En IT-konsulent rådgiver ofte kunder indenfor bestemte områder af IT. Rådgivningen kan kan være indenfor eks. IT-arkitektur, programmering, proces, software, apps og meget mere.

Hvad kræver det at blive IT-konsulent?

Hvis du gerne vil være IT-konsulent, vil en IT-uddannelse være en god start. Mange IT-konsulenter har en uddannelse indenfor eks. Datalogi og softwareudvikling. Det kunne være IT-udvikler, datamatiker, webdesigner, datalog og lignende.

Med en videregående uddannelse indenfor IT, er du godt på vej mod drømmen som IT-konsulent.

Hvor meget tjener man som IT-konsulent?

Lønniveauet som IT-konsulent ligger meget spredt. Jobindex har lavet en statistik ud fra deres database, og viser stor forskel på lønnen. Her spiller komptencer og anciennitet selvfølgelig ind.

De fleste konsulenter ligger fra cirka 30.000 og op til 70-80.000 kr. pr. måned i bruttiløn. Gennemsnitslønnen er cirka 45.000 kr.

Skab karriere som IT-konsulent

Vil du gerne finde et spændende arbejde som IT-konsulent, skal du række ud til IT Minds. IT Minds er flere år kåret som en af de mest attraktive arbejdspladser, af IT-studerende.

IT Minds er altid på udkig efter dygtige talenter, som kan indgå i deres team af IT-konsulenter.

Har du fået lyst til at høre mere om en karriere hos IT Minds? Så besøg hjemmesiden, se aktuelle stillingsopslag eller send en uopfordret ansøgning.