Hvad er et ESDH-system?

Et ESDH-system er et system der anvendes til elektronisk sags- og dokumenthåndtering. Deraf forkortelsen. Elektronisk Sags- og DokumentHåndtering.

ESDH-systemer bruges til digitalisere og effektivisere virksomheders arbejdsgange ift. dokumenthåndtering, og sikrer at I altid har adgang til jeres dokumenter, bare I er online.

ESDH kan eksempelvis bruges til dokumentstyring, sagsstyring, journalisering, vidensdeling, workflows og arkivering.

Hvilket ESDH-system skal du vælge?

Der er flere løsningsmuligheder når du er på markedet efter et ESDH-system. Der er den dyre løsning, hvor du får et skræddersyet system, der er bygget specifikt til din virksomheds behov. Denne løsning vil ofte være en bekostelig affære, og er oftest bedst egnet til større virksomheder.

Den anden løsning er at tage en færdig pakke, hvor du får adgang til et standard ESDH-system, som så kan tilpasses til din virksomheds arbejdsgange.

Denne løsning er i langt de fleste tilfælde den bedste løsning, da moderne ESDH-systemer er glimrende, og har nem integration til mange af de hyppigst bruge kontorprogrammer som eks. Office-pakken.

Et glimrende system til mange typer virksomheder er Visma Case, som er et cloud-baseret ESDH-system, der er nemt og brugervenligt, og giver din virksomhed mange muligheder.

Løsningen er et nemt og enkelt system, der kommer med en række af de mest benyttede funktioner, og så kan udvides med moduler efter det individuelle behov.

Læs mere om Visma Case elektronisk sags- og dokumenthåndtering (ESDH).