Tap Zoo til iPhone - leg zoologisk have med børnene på telefonen

Mangler du et spil til børnene og har du en iPhone eller en iPad, så overvej lige spillet Tap Zoo. Her skaber du din egen zoologisk have, som skal passes og plejes.

Spil Tap Zoo på din iPhoneTap Zoo er en sjov lille Zoologisk Have du kan betragte, snakke om og udvikle sammen med børnene. Spillet er gratis, og i spillet kan man købe forskellige dyr til sin zoologiske have. Dyrene er rigtigt fine og sjovt animerede og skaber stor glæde blandt børnene.

Jo flere dyr man har i sin Tap Zoo zoologiske have, jo flere mennesker tiltrækker man, og jo flere penge tjener man.

Ved at tjene "coins" i spillet kan man købe nye spændende dyr, ligesom man kan købe dyrepassere, der er med at at holde ens dyr raske og glade og attraktioner som isbutikker, springvand og bænke, der er med til at lokke flere besøgende til ens zoologiske have.

Tap Zoo er god underholdning - nemt at gå til

Når du først har hentet Tap Zoo er der ikke lang vej til underholdningen. Du bliver guidet igennem de første steps, hvor du lærer forskellige basale ting som at rydde affald op i din zoologiske have, hvordan du køber dyr ind og hvordan du henter inspiration ved at kigge på andres zoologiske haver.
Spillet hjælper dig fra starten og til niveau 2 i Tap Zoo.

Få dig nogle dyrebørn eller skab helt nye racer!

I den første indledende del af spillet får du købt din første gorilla til din zoologiske have. En af de sjove ting ved spillet er at du kan kan avle dyrebørn også. Når du har to gorillaer kan du f. eks. lade dem parre og få dig en lille gorillaunge.
En af de rigtigt sjove ting ved Tap Zoo er at du kan lade visse racer parre sig med hinanden! F. eks. vil du på et tidspunkt kunne lade en papegøje parre sig med en ugle og du ender med at have en macaw. Fantastisk!
Spillet igennem er der masse af disse skøre parringsmuligheder og det er virkeligt sjovt at blande på tværs af racer og se og holde gættekonkurrence om, hvad man så egentligt ender ud med.

Super sjovt og masser af udviklingsmuligheder

Jo længere du kommer i Tap Zoo jo flere dyr kan du købe, jo bedre attraktioner kan du få og jo større kan din zoologiske have blive. I spillet kan du både bruge de "coins" du tjener løbende, men du kan også - ved at bruge rigtige penge, købe dig til flere coins - og bygge din zoologiske have større og bedre hurtigt. Det er dog helt unødvendigt.

Spillets store styrke i forhold til børnene er den længerevarende oplevelse det giver og den tålmodige prøvelse det er. Glæden ved at vente på at man har parret 2 giraffer og at der så rent faktisk går 8 timer til man får en lille ny girafunge er rigtigt stor og lærerig.

Spil Tap Zoo med vennerne

Spillet er ikke kun sjovt at spille med børnene. Har du andre venner med børn er det bare at få dem med på bølgen. Det er nemlig muligt at besøge hinandens zoologiske haver og at hjælpe med at rydde affald som sodavandsbægre, sandwich og papirsposer op i hinandens zoologiske haver. Og ja, hvis en vens dyr bliver sygt, kan man hjælpe ved at besøge den zoologiske have og kurere det stakkels dyr.

Få det prøvet - det er gratis!

Tap Zoo til iPhone er solid underholdning og har nogle rigtigt gode aspekter for børnene. De lærer dyr at kende, de bliver tvunget ud i at være tålmodige og de morer sig. Det er bestemt anbefalelsesværdigt. Og ja selvfølgeligt; husk at det er helt gratis.

Tap Zoo kan hentes gratis via iTunes app store.

Spillet er lavet af Pocket Gems

Rigtig god fornøjelse.