Top 10 over de bedste spil til Nintendo Wii

Wii er Nintendos spilkonsol, der giver både voksne og børn unikke spiloplevelser. Der er masser af spil i produktion til denne populære konsol og priserne er yderst rimelige. Så det eneste spørgsmål er vel egentligt bare hvilke spil, du skal købes til din Wii. Her følger en top 10 over de spil, vi synes er blandt de allerbedste til Wii.

Super Mario Galaxy 2

Super Mario Galaxy 2

Genre: Platform
Det har altid været sjovt at være Nintendo ejer og spille Super Mario. Dette spil er legendarisk indenfor konsolverdenen, og Super Mario Galaxy 2 lever op til sine forgængere. Dette platformsspil er fantastisk sjovt, der er masser og masser af timers god underholdning. Super Mario ER super, og alene dette spil er nærmest investesteringen i en Nintendo Wii værd.
Vil du have idérig, varieret og solid underholdning, går du meget sjældent galt med Super Mario. Og slet ikke i Super Mario Galaxy 2.

Sonic & Sega All Stars Racing

Sonic & Sega All Stars Racing

Genre: Racer
Sonic & Sega All Stars Racing er et glimrende spil, når du skal køre om kap. Både når du selv ræser afsted, men bestemt også med vennerne. Spillet udmærket sig ved en lækker, lækker styring, der bare gør det til en fornøjelse at køre racerløb. Igen og igen og igen. Desuden er karakter-galleriet aldeles gennemført og varieret og de forskellige baner, der kan køres på ganske glimrende og sjove.
Spillet ser faktisk rigtigt godt ud på en Wii, og med den lækre styring af ens racer, så er det penge rigtig godt givet ud.

DJ Hero 2

DJ Hero 2

Genre: Musik
Er du til masser og maaser af hits, og vil du selv remixe dem, så bør du prøve DJ Hero 2. Dette er et af de allerbedste musik spil til Wii, og der er faktisk ingen grund til diskussion. Et utal af variationsmuligheder i dine mix, imponerende levende scratching, og et absolut lækkert udvalg af sange kan få dig til at gå i rytmisk ekstase. Har du prøvet Rockband eller Guitar Hero og nydt det, så mangler du at forkæle dig selv med DJ Hero 2. Det er det mest innovative musik spil til dato til Wii.

Donkey Kong Country Returns

Donkey Kong Country Returns

Genre: Platform
Ja tak. Donkey Kong Country Returns er en af den slags platform spil, der pludselig retfærdiggør genrens store popularitet gennem årene. Her er timevis af platform underholdning, og der er utallige finesser og detaljer, der bare må opdages. Derfor gennemfører man ikke bare banerne en gang, men masser af gange, og spillet store styrke er, at det kan holde til det.
Det er generelt utroligt underholdende, man bliver gang på gang forundret og positivt overrasket over de utallige facetter spillet besidder. DonkeyKong Country Returns er old-school platform underholdning på højeste plan. Læg dertil grafik og musik, der bare er prikken over i'et og du har timers underholdning, dubare ikke må gå glip af.

Monster Hunter Tri

Monster Hunter Tri

Genre: Action
Monster Hunters er en god anderledes oplevelse til din Wii. Her jager du alle mulige typer monstre, både på land, til vand og i luften, og hver gang det lykkedes dig at besejre et monster kan du ikke blot nyde den tilfredsstillende følelse det rent faktisk er at sejre i Monster Hunter Tri, men også opgradere dit udstyr så du står stærkere i dit næste møde med et monster.
En af spillets helt store styrker er dens multiplayerdel, hvor du kan teame op med et par andre jægere og nedlægge monstre i en størrelse, der ellers ville være den sikre død, hvis man stod overfor dem alene.
Både grafik og detaljeringsgrad er i top her, ligesom gameplayet virker overbevisende og er garant for mange, mange timers underholdning. En outsider, men en aldeles glimrende tilføjelse til din kollektion af de bedste spil til Wii.

EA Sports Active - More Workouts

EA Sports Active - More Workouts

Genre: Workout/Fitness
Fysisk træning har aldrig været sjovere end på en Nintendo Wii. Og et af de allerbedste spil i denne genre er EA Sports Active - More Workouts. Dette spil har ikke blot en rigtig god opvarmnings- og nedvarmningsfase, men også en træningsdel, som du rent faktisk ikke bliver træt af eller keder dig til efter en uge.. I EA Sports Active - More Workouts kan du få et 6 ugers træningsforløb, hvor du kommer hele kroppen grundigt rundt og stadig kan bevæge dig bagefter. Kontrollen af din karakter er fin, og du kan rent faktisk have det rigtigt sjovt mens du smider masser og masser af kalorier. Spillet her er ikke kun sjovt. Det er hamrende effektivt, og det er bestemt anbefalelsesværdigt, hvis du vil træne dig lettere hjemme i stuen.

Mario Kart Wii

Mario Kart Wii

Genre: Racer
Skal der ræses og der skal der grines, så er Mario Kart leveringsdygtig i utallige timers god underholdning, både når man farer afsted selv, eller med vennerne. Mario Kart er klassisk Super Mario kvalitativ underholdning på konsolniveau, hvor man ikke blot koncentrerer sig om de lækre baner man kører i, men også samtidigt bruger adskillige sjove våben mod sine modkørere, så man sikrer sig førstepladsen. Mario Kart er rig på baner, karakterer, køretøjer (både biler og motorcykler) og rig på det unikke Super Mario underholdningsniveau, der bare fungerer igen og igen. Også i denne udgave.
Dette spil er fortjent elsket kloden over, og du bør også give det en chance. For det er stensikker underholdning i mange timer!

NBA Jam

NBA Jam

Genre: Basketball
Smack. Slam. Dunk. Nøj, hvor gør NBA Jam det bare fedt at dunke sig til en sejr med scoringer, der fortjener utalige replays. NBA Jam er først og fremmest rigtigt lækkert, fordi det er et sportsspil, hvor du virkeligt føler sporten i den gennemførte kontrol spillet spilles med. Det er supergod sportsunderholdning i bedste underholdende, lynhurtige konsolstil med utallige vilde måder at score point på, ligesom der er masser af sjov med infights og en lydspor og en kommentator, der er rigtig underholdende at høre på, og som giver spillet en ekstra dimension.
NBA Jam er et ypperligt sportsspil til din Wii, der tilmed er rigt på masser af ekstra minigames, f. eks. 21, Smash eller Boss Battles, hvor du står mano a mano med nogle af NBA historiens største stjerner, der nådesløst river dig rundt med deres speciel moves. Er du til sport r NBA Jam uundværig i din samling.

New Super Mario Bros. Wii

New Super Mario Bros. Wii

Genre: Platform
Kan du huske de gode, gamle dage, hvor du hoppede, løb og svømmede dig igennem massevis af underholdende baner i Super Mario spillene? Så er det måske på tide, at du prøver dig lidt frem med New Super Mario Bros. Wii. Spillet her er en troværdig, moderne udgave af de gamle klassikere, tilføjet netop den mængde new features, der gør, at du stadig er fantastisk underholdt uden det går ud over glæden og gensynet ved det klassiske gameplay.
Den nye udgave af Super Mario til Wii udmærker sig ved et gameplay, der går fra let til rigtigt svært, og derfor er en velkommen udfordring og timevis af underholdning, hvor du med timede bevægelser, specielle suits, der kan hjælpe dig på vej og selvfølgeligt masser af skjulte lækkerier kæmper dig igennem masser af baner med kvalitativ underholdning, præcis som man kan forvente det af et Super Mario spil.

Disney Epic Mickey

Disney Epic Mickey

Genre: Platform
Elsker du Disney og alle Disneys fantastiske karakterer, så er Disneys Epic Mickey måske dit næste nye spil til din Wii. Disney Epic Mickey kombinerer masser af de elskede karakterer med udfordringer, der udføres i en stil, der gang på gang bringer minderne om de allerbedste Disney episoder fra TV frem. Disney Epic Mickey er Disney magi til Wii, og introducerer desuden en unik mulighed for selv at kunne kontrollere bestemte dele af de gåder og baner man skal gennemføre i spillet.
Disney Epic Mickey er Disney til Wii i den rigtige Disney stil.Vi anbefaler at du bruger www.spilpriser.dk til at finde den bedste pris på dit nye spil.