PLEO legetøjsdinosaur - den interaktive gave til dit barn

Står du og mangler en gave til dine børn, bør du måske overveje at købe en dinosaur! Pleo er et interaktivt kæledyr og den sødeste robotdinosaur på markedet, og lige noget for dem som ikke har råd eller tid til et rigtigt kæledyr.

Pleo ligner ved første øjekast enhver anden legetøjs-dinosaur, men når man først "stifter bekendtskab" med den, er man solgt.

Pleo er interaktiv og han reagerer derfor på sine omgivelser, og hvordan man behandler ham.

Har man først købt Pleo starter det med at han lige er klækket. Han ligger helt krummet sammen, og skal langsomt til at starte livet op. Når han først er vågnet skal han holdes som et hvert andet kæledyr. Han bliver sulten og skal fodres med det medfølgende blad, og kan blive træt hvis han har været meget aktiv.

Pleo opdager sin verden som vi gør det - gennem sanserne. Han kan derfor vise følelser som glæde, og nysgerrighed. Måske bliver han også bange, forskrækket eller er legeglad eller vil nusse hvis man er god ved ham.

Nusser man Pleo under hagen eller over ryggen, reagerer han. Desuden reagerer robot dinosauren også på lyd, lys, højde og måske andet? Mulighederne er utallige. Det er en oplevelse og meget meget virkelighedstro at følge den lille legetøjs-dinosaurs færden. Og ungerne vil elske det!

Fakta om Pleo legetøjs dinoaur

Pleo er 48 cm lang, 14,8 cm bred, 17,3 cm høj og vejer ca. 1,6 kg. Den er udelukkende til indendørs brug, da den indeholder store mænger elektronik og mekanik.

Robotdinosauren indeholder et genopladeligt batteri, og bare fire timers opladning giver en times aktivitet med den lille dinosaur.

Mekanikken i Pleo består af flere motorer og gear samt mikrofoner, højttalere og sensorer til aflæse hans omgivelser.

I Danmark forhandles Pleo på flere forskellige ehandels-hjemmesider, mens den efterhånden også kan købes i de største legetøjskæder.

Video med Pleo